“You shine the most when you are you” – Unknown

Eleria Jewelry is modemerk uit Amsterdam met een gevarieerde klandizie bestaand uit vrouwen met een eigen smaak (ook mannen ;) ). Mede door het zelf ontwerpen en produceren van de sieraden is de productie beperkt en exclusief. Elke 12 weken komt er een nieuwe collectie met als gevolg dat de oude collectie wordt vernietigd. Hierdoor kunnen wij de exclusiviteit van Eleria Jewelry waarborgen.  

Onze passie dat ben jij! Wij doen er alles aan om jou te voorzien van de beste prijzen, de mooiste producten en niet te vergeten jouw bijdrage aan een betere wereld. Ja, je leest het goed een betere wereld. Een percentage van de omzet wordt gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen, kinderen en het milieu. Elk jaar nemen wij jullie mee in onze donaties en geven transparant aan wat er gedaan wordt met het geld. Dankjewel voor het mogelijk maken van deze acties.

Met een uitgesproken visie & hoge ambitie wordt er stap voor stap, op organische wijze gebouwd aan Eleria Jewelry. Unieke marketingacties, innovaties op productgebied maar ook bedrijfsgebied voeren de boventoon in iedere beslissing en zorgen voor een geheel nieuwe kijk en aanpak in de e-commerce-, retail & de fashionwereld. Wil jij een onderdeel zijn van het team dat hierachter zit? Klik dan hier en wie weet ben jij onze volgende (race)topper tijdens de vele bedrijfsuitjes die wij elk jaar houden.

It’s your time to shine -  Eleria jewelry